logo

KAIKKI TURNAUSPELIT KATSOTTAVISSA SUORANA!

Ensimmäistä kertaa Suomessa turnauksen kaikki ottelut ovat katsottavissa suorina lähetyksinä! Tarjoamallamme All Access -paketilla voit katsoa niistä vaikka jokaisen sekä suorana että jälkikäteen tallennettuina! Lisäksi kaikki ottelut ovat vielä turnauksen jälkeenkin tallennettavissa omaan käyttöösi rajoituksetta.

All Access -paketti on ennakkotilaajille tarjouksessa rajoitetun ajan. Tilauksen avulla kaikki perheenjäsenet ja ystävät, jotka eivät pääse mestaruustaistoon paikan päälle, voivat osallistua turnaukseen vaikka kotisohvallaan.

Ennakkotarjouksena kaikki turnauksen ottelut ja tallenteet - vain 10 euroa!

Ennakkotarjous on voimassa 24.1. asti. Tämän jälkeen All Access -paketti maksaa turnauksen ajan 15 euroa.

Alla linkki All Access -paketin tarjoustilaukseen sekä lisätietoa palvelusta. Linkkiä voi vapaasti jakaa kaikille kiinnostuneille.

https://solidsport.com/ricohtournament/all_access

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Ricoh-turnaus tarjoaa tämän kaltaista palvelua. Me yhdessä SolidSportin kanssa teemme kaikkemme, että kaikki striimit toimivat hyvin. Jos kuitenkin ilmenee mitä tahansa ongelmia, olethan yhteydessä osoitteeseen , niin pyrimme korjaamaan puutteet mahdollisimman pian.

Lisätietoja:

Jorma Kuparinen

0400 432372

ENERGIA-AREENAN KORISLIIGA-OTTELUUN VIELÄ JONKIN VERRAN PAIKKOJA JÄLJELLÄ

20-vuotisjuhlaturnauksen kunniaksi pelataan turnauslauantaina 26.1. klo 19.30 alkaen Vantaan Energia Areenalla Korisliiga-ottelu Helsinki Seagulls - Ura Basket Kaarina. Tarjoamme osallistuvilta joukkueilta saamiemme ennakkoilmoitusten mukaisesti  Kisapassilla ilmaisen sisäänpääsyn otteluun.

Energia-Areenalla on vielä jonkin verran paikkoja tuohon otteluun ja noiden paikkojen lipunmyynti on nyt käynnistynyt. Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa toimia nopeasti ja tehdä lipputilaus osoitteessa:

https://www.tiketti.fi/helsinki-seagulls-ura-basket-energia-areena-vantaa-lippuja/59759?b=1

Lipun hinta vain 12 €. Alle 12-vuotiaille lapsille 7 €.

RICOH TURNAUKSEN 2019 OTTELUOHJELMAT JULKAISTU

XX Ricoh turnauksen, 294 joukkueen ja 674 ottelun, otteluohjelmat on julkaistu ja ne löytyy osoitteesta:

https://ricoh.torneopal.fi/

KORISPISTE MUKANA RICOH-TURNAUKSESSA

Kotimainen koripallon erikoisliike Korispiste on jälleen vahvasti mukana Ricoh-turnauksessa. Korispisteen myymälä sijaitsee Energia Areenalla ja on avoinna seuraavasti:

pe 25.1. 15.00-20.00

la 26.1. 9.00-20.30

su 27.1. 9.00-17.00

Myymälästä löytyy mm. koriskenkiä, palloja, NBA-tuotteita, McDavid tukia ja suojia, valmennustarvikkeita, yms oheistarvikkeita. Useita turnaustarjouksia, mm. kaikki kengät vähintään 20% normaalihinnoista.

Kannattaa varata pelien lomasta aikaa tulla koko joukkueen voimin tutustumaan Korispisteen tuotteisiin! Maksuvälineenä käy yleisimmät kortit ja käteinen.

RICOH-TURNAUKSESSA ENNÄTYSMÄÄRÄ JOUKKUEITA!

Tammikuussa 2018 järjestettyyn RICOH-turnaukseen osallistui yhteensä 294 joukkuetta. Nyt (20.11.2018) on tulevaan turnaukseen (25.-27.1.2019) ilmoittautunut täsmälleen sama määrä joukkueita. Käytössä oleva salikapasiteetti alkaakin olla tiukoilla ja tämän vuoksi olemme varmuuden vuoksi joutuneeet sulkemaan muutaman sarjan.

Suljetut sarjat ovat Pojat-05 Kilpa, Pojat-07 Kilpa, Pojat-08 Kilpa,Tytöt-06 Kilpa, Tytöt-06 Challenger ja Mikrotytöt-10. Näihinkin sarjoihin voi vielä halutessaan ilmoittautua varasijalle.

Monissa sarjoissa on vielä tilaa ja erityisesti osallistujia toivotaan vielä näihin sarjoihin:

Pojat-06 Kilpa

Pojat-06 Challenger

A-tytöt Challenger

B-tytöt Kilpa

Tytöt-05 Kilpa

Tytöt-09 Kilpa

 

Turnaustiimi