Kaikki ruokailut järjestetään Varia Myyrmäen ammattikoululla (Ojahaantie 5). Ajo ammattikoululle Louhelantien kautta.

Erillisiä ruokalippuja myydään kisakansliassa Energia Areenalla ja Ammattikoulun buffetissa hintaan 8e/kpl päivällinen ja lounas, 5e/kpl aamiainen. Suuremmat erät ruokalippuja pyydämme lunastamaan kisakansliasta.
Alle 6-vuotiaille lounas ja päivällinen 5e/kpl.
Kisakansliassa maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortit sekä Visa ja Mastercard. Ammattikoulun buffetissa maksuvälineenä käy ainostaan käteinen.

Ruokalista ja -ajat löytyy täältä.

ILTAPALA

A- tai C-kisapassin ostaneilla joukkueilla on nyt mahdollisuus hankkia joukkueen jäsenille iltapala kauttamme pieneen lisähintaan.

Iltapalan hinta on 3€/hlö/ilta. Voitte tilata iltapalan etukäteen joko

* vain perjantai-illaksi 19.1.

* vain lauantai-illaksi 20.1.

* sekä perjantai- että lauantai-illaksi

Tilaaminen tapahtuu osoitteessa https://ricoh.torneopal.fi/taso/login.php ja päästäksesi tilaamaan iltapaloja, tarvitset kirjautumista varten ilmoittautumisen yhteydessä saamasi joukkuetunnuksen.

Iltapalapaketti sisältää:

* juustosämpylän

* hedelmän

* pillimehun

HUOM! Iltapalan tilanneiden joukkueiden tulee lunastaa iltapala itse päivällisellä käynnin yhteydessä turnausruokalan keittiöstä. Joukkueen tilaamat iltapalat ovat siellä valmiina joukkueittain pakattuna.

Iltapalojen tilaukset tulee tehdä 12.01.2018 mennessä. Sen jälkeen emme voi tehdä tilauksiin enää muutoksia ja tilaukset muuttuvat sitoviksi.

Ruokalista 2018 julkaistaan myöhemmin.