Kiitos syksyn tettiläiset!

Syksyn aikana PuHun toimistolla on riittänyt vipinää, kun 9-luokkalaisia työelämään tutustujia on ollut hommissa eri mittaisia ajanjaksoja. Yhteensä neljä PuHulaista nuorta suoritti TET-harjoittelun toimistolla, ja yhtenä työtehtävänä he kirjoittivat lyhyet raportit syksyn työskentelystä.


Olen Julia ja olin PuHulla tetissä syksyllä. Minulla on ollut monipuolisia työtehtäviä. Oon esimerkiksi käyttänyt laminointi konetta, keittäny kahvii, tehny sosiaaliseen mediaan kontenttia, pääsin mukaan palaveriin jossa suunniteltiin tulevia leirejä, on ollu kivaa. 


Olen Bruno ja olin PuHulla tetissä 13.11-17.11. Työtehtäviini kuului monia erilaisia askareita, kuten vanhojen kirjanpito papereiden silppuaminen, leikkiä maskottia eli luoda kontenttia sosiaaliseen mediaan, päivittää nettisivuja ja tiskata. Eniten tykkäsin Nettisivujen päivittämisestä. Kaiken kaikkiaan Tetti oli hyvä kokemus ja minulla oli kivaa. Suosittelen PuHua Tet-paikkana, koska työpäivät olivat kohtuullisen rentoja.


Olemme Emilia ja Saana. Me oltiin PuHulla tetissä 7.12. - 20.12. Työtehtäviimme kuuluivat muun muassa turnausjärjestelyissä auttamista, some-materiaalin tekemistä, nettisivujen päivittämistä, joulukoristeiden laittamista, pelikuvien nimeämistä, kansioiden täyttämistä sekä PuHu-vaatteiden laskemista. Toimistolla on ollut hyvä ilmapiiri ja hauska meininki. Tetistä jäi positiivinen fiilis ja töihin oli aina hauska tulla. PuHu oli tet-paikaksi meille mieluinen ja voisimme tulla hyvin uudelleenkin.


Kiitos kaikille neljälle avusta ja reippaasta työotteesta syksyn aikana! Toimistolla pohditaan jo nyt, kuka kaikki edellämainitut hommat (ja toimistokoirien leikityksen) hoitaakaan keväällä!

Pihla Nikkarinen